Tip Cepet Lan Gampang

Tip Cepet Lan Gampang

Tip Cepet Lan Gampang Kanggo Sapa wae

Hot

Friday, January 5, 2018

Tip Cepet Lan Gampang Kanggo Sapa wae

January 05, 2018 0

Nalika nate lelungan, ana akeh rencana kanggo metu. Nyiyapake trip sampeyan minangka salah sawijining aspèk paling nyenengake. Artikel ing ngisor iki nduweni tips kanggo mbantu sampeyan nggawe perjalanan kurang atos lan luwih akeh.

Sawise milih panggonan sampeyan, mesthine kudu riset cukup supaya sampeyan ngerti. Tuku peta kutha utawa wilayah sing layak kanggo sampeyan, lan entuk wektu kanggo nemokake museum, lingkungan, lan wisata. Memorizing sawetara wilayah bakal mbantu sampeyan navigasi luwih gampang.

Nalika sampeyan lagi mabur, sampeyan kudu netepake dhisik malah sadurunge menyang bandara. Perjalanan ing bandara mbutuhake sampeyan menehi wektu sing cukup kanggo nangani lalu lintas, kondisi jam sibuk lan kelewatan sing ora dikarepake. Tansah koper sing dikemas ing wayah wengi sadurunge pesawat sampeyan. Kanggo ngurangi karesidenan pre-flight, nyiyapake trip uga luwih dhisik. Missing pesawat sampeyan iku ora sampeyan pengin pengalaman.

Aja njaluk sethithik mung tujuan; keluwesan iku kunci. Tempat liburan favorit bisa uga nyenengake, nanging sampeyan bisa nggawe vacation luwih menarik lan bisa digatekake yen sampeyan beda-beda. Mlaku ing ngendi wae beda bisa mbantu nyimpen dhuwit nalika lelungan.

Pack lightly nalika lelungan. Sing kurang sampeyan nggawa sampeyan, sing luwih murah sampeyan duwe barang berharga ilang utawa dicolong. Aja njupuk sepatu akeh, amarga dheweke gedhe banget.

Taman hiburan lan atraksi liyane duwe opsi print tiket metu online sadurunge ninggalake kanggo tujuan sampeyan. Iki luwih disenengi garis ageng sing bakal sampeyan adoh. Sampeyan uga bisa kerep pindhah ing baris ngeterake kabeh.

Nalika sampeyan nggoleki pesawat murah, pindhah menyang situs web kanggo saben maskapai sing mimpin menyang panggonan sing dipilih. Travelocity lan situs web padha ora mung panggonan kanggo nemokake tawaran ing airfares.

Tansah ngapresiasi, lan waca pelayan pawon lan omahmu saben dina. Iki bakal nggawe sampeyan tetep luwih nyenengake. Biasane ditampa kanggo mbayar $ 1 kanggo saben tas sing sampeyan duwe, lan babagan $ 2- $ 5 saben dina kanggo omah. Ngatur staf bakal nggawe manawa sampeyan nampa layanan sing apik nalika sampeyan ngunjungi.

Tansah kertu bisnis saka hotel utawa liya karo informasi sing ana ing sampeyan kapan wae. Yen lelungan ing kutha manca, iki bakal mbantu wong liya menehi arah menyang hotel sampeyan yen sampeyan tau ilang. Yen sampeyan ora ngerti karo basa, iki pancene apik tenan.

Nalika ngempalaken trip sabanjure, penting kanggo njupuk jas hujan. Cuaca ora tau apa sing dipratelakake. Conto gedhe kanggo nggawe paling sampeyan duwe nggunakake jas hujan kanggo cuaca kadhemen, sembarang udan sing muncul lan malah bisa minangka bathrobe!

Yen sampeyan lagi nginepake perjalanan mobil dawa karo bocah, pek sawetara lembar cookie. Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo muter kertu karo anak. Sampeyan uga bisa ngowahi nomer lan huruf magnetik yen sampeyan pengin nyenengi seneng-seneng pendidikan.

Dadi manawa kanggo rencana kanggo ngilangi ekstra nalika lelungan karo bocah. Pecah bisa menehi kesempatan kanggo nggunakake jedhing lan ngegetake sikilmu. Uga, yen bocah sampeyan kena penyakit, iku apik kanggo nyingkirake mobil sampeyan sepisan. Perjalanan sampeyan bakal rada suwe nalika sampeyan nindakake iki, nanging sampeyan bakal ngurangi stres, sing ndadekake wektu tundha kasebut.

Lelandhesan dalan sing mboseni kajaba sampeyan duwe aktivitas sing ditindakake ing dalan. Ngilangi perjalanan sampeyan bisa nggawe kenangan sing bakal tahan suwe. Muter "game" karo bocah-bocah, kaya menehi rute perjalanan lan ngijini sampeyan nglacak perjalanan sampeyan.

Iku gampang kanggo njaluk frustrasi yen masalah njedhul karo rencana lelungan. Sampeyan bisa ngalami wektu tundha ing penerbangan sampeyan. Yen mengkono, mung sampeyan utawa agen perjalanan bisa ngatasi masalah kasebut. Priksa manawa sampeyan bisa nyedhaki masalah kasebut, saupamane bisa kanthi cepet diluncurake dadi masalah utama. Nyoba tetep sopan lan tenang. Iki bakal ngasilake asil sing paling apik kanggo sampeyan.

Tansah nggawa bantal lan selimut cilik nalika lelungan. Iki bakal nggawe luwih nyaman kanggo sampeyan. Éwadéné maskapai penerbangan paling akèh nyedhiyakake barang kasebut, nanging ora cukup. Kanggo nindakake dhewe, sampeyan bisa duwe katentreman pikiran sing diwenehi ngerti yen wis resik.

Menehi kanca utawa kulawarga travel itinerary sampeyan. Nyebut jeneng panggonan sampeyan lan wong sing bakal sampeyan deleng, bebarengan karo alamat lan nomer telpon. Ninggalake salinan paspor lan tiket, uga.

Yen sampeyan duwe bocah cilik lan sampeyan pengin nyewa mobil, ngisi kursi mobil dhewe. Kursi mobil sing sampeyan duweke mungkin luwih apik tinimbang siji perusahaan rental sing bakal nyedhiyakake, lan kursi sampeyan minangka salah sawijining anak sing nyaman.

Kasus kontak bisa digunakake luwih saka mung nyekel lensa kontak, lan apik kanggo ing perjalanan. Sampeyan bisa nyimpen mung dicokot cilik gel utawa lotion ing jero kanggo mungkasi perjalanan.

Tip sing migunani kanggo lelungan tansah ngidini wektu cukup kanggo check-out hotel. Akeh hotel bakal ngisi sampeyan biaya jengkel yen sampeyan ora bisa ngatur kanggo mriksa metu kamar kanthi wektu sing padha nemtokake. Mulane, penting yen sampeyan ngidini wektu ekstra kanggo checkout.

Deleng ing weker ing kamar sadurunge ngowahi. Ing pungkasan sampeyan pengin bakal awakened dening weker wong sadurunge wis disetel.

Yen sampeyan nganggo lensa koreksi, pasang pasangan mata uang ekstra nalika lelungan. Kanthi mengkono, sampeyan duwe pasangan nyedhiyakake akses kanthi gampang yen cilik sing rusak. Aja nyimpen barang-barang sing digawa ing tas utawa dompet, mung yen salah sijine dicolong.

Kaya kasebut ing introduksi, perencanaan kanggo lelungan bisa dadi bagéyan sing nyenengake kanggo lelungan lan mupangate kanggo wiwitan sing apik. Gunakake apa sing wis sampeyan sinau kanggo ngapikake perjalanan sing paling apik sing pernah sampeyan alami.
Read More